top of page
Jilldaymai

5 favoriete beauty producten van 2020

Op dit moment gebruik ik veel beauty producten. In verband met het koude weer vind ik het heel belangrijk om de focus te leggen op mijn huid en lippen, aangezien deze beiden heel droog worden. Verder blijf ik het leuk vinden om nieuwe make up producten uit te testen. In deze blog post ga ik mijn 5 favoriete beauty producten van 2020 met jullie delen, alhoewel het nu in 2021 nog steeds aanraders zijn. Ik hoop dat jullie er wat aan hebben!


1. Nikkie Tutorials X BeautyBay pressed pigment pallette (€30,00)


Toen ik hoorde dat Nikkie deze palette zou uitbrengen wist ik al meteen dat ik hem moest hebben. Jarenlang volg ik Nikkie al en zij werkt nauwelijks samen met andere merken voor make up producten. Aangezien ze het nu wél deed, wist ik zeker dat het van goede kwaliteit zou zijn. Zodra de palette online kwam heb ik hem meteen gescoord, en ik was zeker niet teleurgesteld. De verzendkosten waren vrij laag gezien het bedrijf vanuit Engeland verzendt (5-6 euro verzendkosten) en het palette kwam goed verpakt aan in Nederland. De kleuren zijn prachtig en van goede kwaliteit. Je kan zoveel verschillende looks creëren met deze palette, glam, glitter look of een natural look, alles kan. Daarom staat dit product zonder twijfel in mijn 5 beauty favorieten van 2020.



2. Laneige Lip sleeping mask (€15,99)


Je hebt dit product vast wel eens langs zien komen op sociale media. Ik heb dit een aantal jaar geleden voor het eerst langs zien komen en Ik heb het idee dat ik het toen wel 100 keer in 1 week heb gezien (goede marketing) en dus wilde ik het graag proberen aangezien mijn lippen een groot droog festijn zijn. Ik heb het masker gekocht op little wonderland , aangezien dat een aantal jaar geleden de enige website was waar het product te koop was in Nederland, wellicht zijn er nu ook andere winkels en webshops die het product verkopen. Het masker smeer ik elke avond voor het slapen gaan op mijn lippen en rondom (een beetje) en in de ochtend zijn mijn lippen zacht en gehydrateerd. Het product ruikt ook nog eens super lekker, en is verkrijgbaar in 4 verschillende geurtjes (berry, grapefruit, apple lime en vanille). Een echte aanrader!



3. Wonder Brow Wax van Pink Honey (ong. €26,00)

Een van de vele beauty trends van 2020 is toch wel de brushed brow look, waarbij je gel/zeep/wax op je wenkbrauwen aanbrengt en ze vervolgens met een (wegwerp) mascara/wimper spoolie omhoog rolt (hieronder een foto). Ik heb de confection collection besteld waarbij ik een doorzichtige brow wax, een licht bruine wax, en een donker bruine wax ontving. Mede door dit product blijven mijn wenkbrauwen een dag zitten in het gewenste model en het is snel en makkelijk aan te brengen. Stel je wilt dit een keer proberen, maar je wilt minder geld uitgeven, raadt ik je aan om de Revolution Soap Styler aan te schaffen, dit geeft hetzelfde effect, alleen zal je dan nog kleur moeten toevoegen als je dit graag wilt.

Dit is een voorbeeld van een 'brushed brow look' van een make up look die ik heb aangebracht bij een vriendin van mij. Hierbij heb ik de Pink Honey brow wax aangebracht in de licht bruine kleur. (shoutout to Anouk voor je prachtige volle wenkbrauwen!)


4. Born This Way Too Faced Concealer (ong €27,00)

Zelf gebruik ik al maanden de concealer van P.Louise, maar aangezien dit product op was, wilde ik een andere concealer gaan proberen. Deze concealer van TooFaced staat bekend in de beauty wereld en dus had ik al snel mijn keuze gemaakt toen in in de Douglas liep (toen de winkels nog open waren :( ). Ik moet zeggen, deze concealer is niet bepaald goedkoop, maar heeft wel een redelijk groot flesje met veel product erin. Ik gebruik deze concealer ook wel eens als foundation, dus het is eigenlijk een beetje 2 in 1. Een ander voordeel van deze concealer is dat hij in veel verschillende shades te koop is, dus jouw kleur zit er hoogstwaarschijnlijk bij.



5. Micellair water en toner van N.A.E. (€7,99)

Ik vind het heel belangrijk om een goede huid te behouden, en dit doe ik nu met meer aandacht vanwege het koude weer. Een aantal maanden geleden wilde ik een nieuwe micellair water uitproberen en toen ik bij de kruidvat rondliep viel N.A.E. mij direct op. Destijds was dit merk 1+1 gratis en dus kocht ik de micellair water en de toner. De micellair water werkt goed om make up en andere viezigheden van je gezicht te verwijderen en ruikt lekker. De producten kosten €7,99 per stuk, dus ik zou aanraden om ze altijd in de bonus te kopen, naar ervaring gebeurt dit best vaak bij de Kruidvat en of Trekpleister. Het merk heeft meer producten zoals shampoo bars, Face bars en verschillende soorten Crèmes, echt waard om even te checken dus!


Xoxo,

Lil

1 Comment


Feline Cevaal
Feline Cevaal
Apr 11, 2021

Die browsoap van revolution meteen gekocht! Wat een life changer, zo’n mooi effect 😍😍


Like
IMG_6848_edited.jpg
White%20abstract%20background%2C%20wallp
Hi! Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Ik ben Jill, ook wel Lil genoemd. Je bevindt je op mijn persoonlijke lifestyle blog over reizen, eten en drinken, en verzorging van jezelf.

Welcome!

Have Faith,

Subscribe

Bedankt voor de inzending!

  • Black Pinterest Icon
  • Facebook
  • Instagram

Andere blogs...

bottom of page