top of page
Jilldaymai

5x de Beste/Mooiste Oog Palettes van nu

Ik houd enorm van mooie oog palettes. Ik heb er denk ik wel 30 thuis liggen, maar toch kom ik telkens terug op ongeveer 5 palettes. Ik vond het nu ook de hoogste tijd om al mijn favorieten palettes op een rijtje te zetten voor jullie en de voordelen en nadelen te noemen van deze palettes. Enjoy!!



Morphe Jaclyn Hill palette (€43,86)


Morphe palettes zijn in het algemeen bij veel mensen bekend. Dit komt door de goede prijs-kwaliteit verhouding. In een Morphe palette zitten veel verschillende kleuren en ze hebben voor elk kleurenpalet wel een aparte palette. Ik vind deze palette top aangezien alle kleuren die ik nodig heb erin zitten. Een paar nudes, een paar shimmers en dan een paar felle kleuren. Deze palette is verkrijgbaar op Douglas.


2. Juvias Masquerade Palette (€25,00)


Dit is de palette die het merk Juvias Place bekend heeft gemaakt. In de beauty-wereld heeft deze palette veel los gemaakt. Super goede pigment, mooie kleuren en al met al een origineel kleurenpalet + versiering van de palette. Met deze palette alleen al kun je al prachtige looks creëren, en dat voor maar 25 euro! (let op je moet eventueel invoerrechten betalen, aangezien dit merk uit Amerika komt) Deze palette is verkrijgbaar op Juvias Place.


3. Nikki Tutorials X Beauty Bay Palette (€29,00)


Ik heb al eens eerder gepost over deze palette, dus jullie weten al dat ik fan ben! Nikkie Tutorials doet niet snel aan samenwerkingen, en toen zij dus een samenwerking met Beauty Bay aankondigde, was dit voor velen een verrassing. Deze palette is een verrassing van buiten en van binnen. Mooie kleuren, goede pigment, en goede service en snelle verzending. 1 nadeel, de oogschaduws in deze palette hebben medium tot veel uitval, dus zorg dat je niet eerst foundation en concealer op hebt, want als je dat wel doet en je daarna deze oogschaduws op doet, valt er veel losse poeder op je gezicht, wat dan niet meer weg te halen valt. Deze palette is verkrijgbaar op Beauty Bay.


4. ABH Modern Renaissance (€50,45) (Sale nu, 10%)


Anastasia Beverly Hills was 1 van de eerste merken die uitkwam met een goede nude palette. Na een aantal jaar is het nog steeds 1 van de beste nude palettes die ik heb gekocht. Je kan er een soft look mee creëren maar ook een dramatische smokey eye look. Nog een voordeel van het palette is dat het een relatief klein palette is dus je kan hem makkelijk overal mee naar toe nemen. Deze palette is verkrijgbaar op Douglas.


5. Dior Rosewood Eye Palette (€47,66)


Als je gewoon van basic houdt (disclaimer: er is niks mis met basic!!) dan is deze palette waarschijnlijk echt iets voor jou! Alles zit hier in wat jij nodig hebt: een paar mooie nudes, een paar donkere kleuren en een paar shimmers voor je innercorner highlight (of gewoon voor op je hele ooglid, hello summer!!) Deze palette is wat duur voor de maat van de palette, maar het is een palette van hoge kwaliteit en het is zeker het geld waard. Deze palette is verkrijgbaar bij Douglas.


Dit zijn mijn 5 favoriete oogschaduw palettes, let me know if you have any questionsss! Je kan terecht bij de opmerkingen onder dit blog of op mijn IG, FB of Pinterest: @thelilthingsnl


Ps: niets in mijn blog is gesponsord, alle producten waar ik over schrijf, zijn geliefd naar mijn mening.

Check ook mijn vorige beauty blog: Favoriete Beauty + Haar producten van April


Xoxo,

Lil



Comments


IMG_6848_edited.jpg
White%20abstract%20background%2C%20wallp
Hi! Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Ik ben Jill, ook wel Lil genoemd. Je bevindt je op mijn persoonlijke lifestyle blog over reizen, eten en drinken, en verzorging van jezelf.

Welcome!

Have Faith,

Subscribe

Bedankt voor de inzending!

  • Black Pinterest Icon
  • Facebook
  • Instagram

Andere blogs...

bottom of page