top of page
Jilldaymai

8 Leuke en Originele Moederdag Cadeaus in 2021

Wil jij je moeder verrassen met een leuk en origineel cadeau maar heb je inspiratie nodig voor leuke cadeau ideeën? Dan is deze blog helemaal perfect voor jou. In deze blog deel ik 8 leuke en originele ideeën voor jouw moeder, zodat jij je mams een perfecte Moederdag kan geven. Okay, deze cadeaus zijn grotendeels gefocust op mijn mama, maar ik zie mijn moeder toch zeker als een hippe, moderne, allround moeder, dus ik denk dat er voor iedere mama wat leuks tussen zit ;).


Keukengerei


Houdt jouw moeder van koken en/of bakken? Dan is het altijd een leuk idee om nieuwe spullen voor in de keuken te kopen. Een paar voorbeelden van leuke ideeën zijn:

  • Nieuwe pannen (leuke kleurtjes)

  • Nieuwe potten zoals op de foto hierboven

  • Nieuwe borden en kommetjes die bij elkaar passen

  • Mooi en modern bestek

  • Taart bordjes

  • Bakspullen, zoals: bakvormen, deegroller, spatels etc.

  • Doorzichtige thee pot met eventueel losse thee

Tip: kijk even op Dille en Kamille om inspiratie op te doen voor nieuwe spullen voor in de keuken. Dille Kamille heeft momenteel een speciale categorie 'Moederdag' waarbij alle leuke ideeën voor Moederdag bij elkaar op 1 pagina te vinden zijn.

Ladress jurk


Mocht je op zoek zijn naar een iets duurder cadeau, dan is het misschien een leuk idee om een kijkje te nemen op Ladress. Ladress is een online webshop en heeft ook fysieke winkels op 5 locaties (Amsterdam, Maastricht, Utrecht, Den Haag en Breda). Ladress biedt een groot assortiment kleding aan, vooral gefocust op perfecte jurken voor elke gelegenheid. Naast jurken biedt de winkel ook andere soorten kleding aan zoals bloesjes, nette shirts, pakken enzovoort, allemaal van prachtige kwaliteit en aan de formele kant. Mocht je niet weten wat voor maat je voor je moeder moet kopen, of sowieso niet goed weet wat mama leuk vindt, dan kan je ook een dagje plannen om met mams een dagje naar één van de locaties te gaan waarbij ze een kleding stuk kan uitkiezen naar smaak. Een win-win want zo weet je zeker dat mama iets leuks uit kiest in de goede maat, en tegelijkertijd heb je wat quality-time met je mams.


Nespresso koffie cups

Houdt je moeder van koffie en heeft ze een koffiezet apparaat waar je cups voor nodig hebt? Dan zal ze zeker blij zijn met een set koffiecups van Nespresso. Vergeleken met andere merken cups zijn Nespresso cups zeker aan de duurdere kant, waardoor veel mensen toch sneller cups van de Albert Heijn of Lidl halen. Daarom zijn de cups van Nespresso zo'n leuk cadeau om te geven. Nog een reden waarom Nespresso cups zo leuk zijn om te geven is omdat de cups in verschillende smaken verkrijgbaar zijn, wat het kiezen van de cups nog leuker en gepersonaliseerder maakt.


Zon producten

Het wordt (eindelijk) weer lekkerder weer, en bij lekker weer horen natuurlijk ook goede zon producten. Of je nu snel verbrandt of niet, iedereen kan lekkere zonproducten goed gebruiken. Een paar van mijn persoonlijke favorieten zijn:

Beauty behandelingen

In plaats van een fysiek cadeautje kan je ook een dagje uit met je mams. Uiteraard is er in verband met de Covid situatie nog weinig te doen, maar beauty behandelingen zijn 1 van de weinige uitjes die je nog samen kunt doen. Hoe leuk is het om even quality time te hebben met je moeder waarbij jullie er gelijk beiden weer lekker fris uitzien? En btw, voor de mannen onder ons kan dit ook gewoon!! ;) Een paar leuke voorbeelden van beauty behandelingen zijn:

  • Wenkbrauwen epileren/ verven

  • Wimpers verven of extensions

  • Facial

  • Massage

  • Nagels laten doen

  • Pedicure

Kookboeken

Houdt jouw moeder van koken? Dan is het altijd leuk om een kookboek te kopen. Mijn favoriete kookboeken kan je vinden bij punt 11 op mijn blog: 11 Leuke Cadeau Ideeën Voor Jouw Vriendin. Mocht je nog meer leuke ideeën zoeken, kijk dan even bij de kookboeken pagina op bol.com.


Make up

Make up is wat mij betreft altijd goed, ook voor mama's. Al houdt jouw moeder misschien niet specifiek van make up, er is altijd een leuk beauty product te koop wat elke vrouw lekker vindt. Zo geef je je moeder eigenlijk een stukje self-care en of je nu wel of niet van beauty houdt, dit is altijd fijn en belangrijk! Een paar leuke ideeën zijn:

  • Een goede dag of nachtcrème

  • Een mooie lipgloss

  • Een nieuwe foundation, tip: Dior Forever Foundation

  • Een nieuwe bronzer of blush

  • Een nieuwe mascara

Wijnglazen / Cocktailglazen

Mocht je denken, al deze cadeaus vind ik niks voor mijn moeder, dan is dit laatste idee hopelijk wat voor haar. Als ze wijn drinkt, nieuwe wijnglazen, drinkt ze liever cocktails, dan zijn cocktailglazen misschien een leuker idee. Hoe leuk is dit, ook in verband met het lekkere weer, deze glazen zullen goed van pas komen. Overigens is het ook leuk om af en toe nieuw servies te krijgen, al zal je moeder dit wellicht niet snel voor zichzelf kopen!


Zo, hopelijk heb ik je wat inspiratie kunnen geven om jouw moeder goed te kunnen verrassen op 9 mei. Naast deze cadeau ideeën kun je natuurlijk ook altijd met een bosje bloemen aankomen, dat maakt toch iedere vrouw blij. Tip: Pioen rozen, deze zijn in mei weer verkrijgbaar en prachtig om te zien!


Xoxo,

Lil


Comments


IMG_6848_edited.jpg
White%20abstract%20background%2C%20wallp
Hi! Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Ik ben Jill, ook wel Lil genoemd. Je bevindt je op mijn persoonlijke lifestyle blog over reizen, eten en drinken, en verzorging van jezelf.

Welcome!

Have Faith,

Subscribe

Bedankt voor de inzending!

  • Black Pinterest Icon
  • Facebook
  • Instagram

Andere blogs...

bottom of page