top of page
Jilldaymai

Bali Weekblog 5 - Sunsets, Cinnamon Rolls & Pizza with a Christmas Movie

Week 5 alweer! De tijd gaat bizar snel!! Have fun reading this blog x


Day 1 - Monday

Op maandag ochtend zouden wij terug gaan naar Bali gezien het feit dat wij beiden weer moesten werken. Don had vrij in de ochtend en ik begin sowieso pas om 13 uur. Helaas ging het allemaal even mis met onze boot trip terug naar Bali, waardoor we pas 's middags terug konden. Hierdoor hadden we nog 1 ochtend extra in Paradise.

Lekker luxe ontbeten bij Penida Colada Beach bar.

Day 2 - Tuesday

Dinsdag een standaard werkdag gehad, so not much to talk about!

Day 3 - Wednesday

Woensdag had ik enorme Cinnamon Rolls cravings, en gelukkig heeft Donja ook altijd wel zin in iets zoets, dus zijn we even naar een van ons lievelingsplekjes gereden voor cinnamon rolls: Copenhagen coffee.

Cute cat Content thanks Dad!!

Day 4 - Thursday

Donderdag is eigenlijk mijn vrije dag, maar deze donderdag moest ik hard aan de slag voor mijn stage opdracht van school. We zijn gaan zitten bij de Shady Shack en hebben een paar uur achter elkaar geknald aan onze opdrachten.

'S avonds wat gedronken aan het strand. Er zijn hier een aantal gave beachclubs waar wij nog geen tijd voor hadden gehad om er naar toe te gaan, dus het leek ons leuk om wat te drinken. We zijn geëindigd bij St. Tropez en hebben naar de zonsondergang gekeken. Een prachtige plek, maar zoals verwacht een beetje te prijzig voor ons. Alsnog een gave plek als je iets te vieren hebt bijvoorbeeld!

'S avonds onze cravings gehaald bij onze fave donut shop. Hier maken ze een verse donut voor je met een zelf uitgekozen vulling. Alle vullingen zijn lekker!! en maar 6K (ongeveer 30 euro cent).

Day 5 - Friday

Vrijdag heb ik m'n nagels laten doen bij de nieuwe nagelsalon van mijn vriendin Lotte. Als je in Bali bent, is deze salon echt een must!! House of Orange is niet alleen een nagelsalon, maar ook een plek om te socializen, lekkere koffie te drinken, en zelfs voor cocktails kun je hier terecht! Hiernaast doen ze hier je nagels zoals je nog niet eerder hebt meegemaakt. Alle meiden zijn hier reuze getalenteerd!

'S avonds hebben we een nieuwe local uitgeprobeerd, en dit was zeker een groot succes. Deze heerlijke bbq kip en tempeh met reist en groenten voor in totaal 50k (3 euro) bij elkaar.


Day 6 - Saturday

Dicht bij ons in de straat zit een koffie tentje waar wij telkens aan weer een keer heen wilden, maar het kwam er niet van. Toen we op deze zaterdag weinig plannen hadden, besloten we er even heen te rijden. We hebben heerlijk genoten van goede koffie (en andere drankjes) voor een klein prijsje! Zo kostte een cappuccino 13k ( nog geen 1 euro). Net toen wij hier aankwamen begon het te stormen, dus wij hebben uiteindelijk wel 3/4 uur bij dit tentje gezeten.

We hebben geluncht bij onze favo Noodle local, waar ik altijd deze kip noodles bestel voor 10k (0,60 euro cent)


Day 7 - Sunday

Op zondag zijn we even naar Seminyak gereden om naar de mall te gaan. We hebben even geshopt maar dit was niet zo leuk omdat er zoveel winkels weg en gesloten waren i.v.m. corona. 'S avonds zijn we naar Potato Head Bali gereden (een Beach club) in Seminyak. Helaas konden we er niet echt van genieten aangezien het weer een lange tijd achter elkaar aan het regenen was. Wel zagen we deze hele lieve hond, echt te cute!

'S avonds hebben Don en ik Netflix avond gehad en pizza besteld en een kerstfilm gekeken. Iets wat we eigenlijk nooit doen, maar wat wel echt even heerlijk was. We begonnen met The Princess Switch maar we vonden dat ie zo dramatisch slecht begon dat we zijn overgestapt naar Love Hard. Wij houden beiden enorm veel van de actrice Nina Dobrev en deze nieuwe kerstfilm met Nina was net uitgekomen. Voor een kerstfilm was ie ook nog eens echt leuk, we hebben erg gelachen!


Dat was weekblog 5 alweer! Hopelijk heb je genoten en zelf ook een leuke week gehad!


Mocht je interesse hebben om mijn vorige blogs te bekijken, dan kun je hieronder op de links klikken! xx


Weekblog 1 - Aankomst, huis zoeken, etc.

Weekblog 2 - Halloween feestje, Kapper & Nagels :)

Weekblog 3 - Food, Fun & Surfen

Weekblog 4 - Nusa Eilanden, Prachtige Stranden & Avontuur


Xoxo,

Lil


1 Comment


davidwristers
davidwristers
Dec 01, 2021

Al dat lekkere eten!!!! genieten 😍

Like
IMG_6848_edited.jpg
White%20abstract%20background%2C%20wallp
Hi! Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Ik ben Jill, ook wel Lil genoemd. Je bevindt je op mijn persoonlijke lifestyle blog over reizen, eten en drinken, en verzorging van jezelf.

Welcome!

Have Faith,

Subscribe

Bedankt voor de inzending!

  • Black Pinterest Icon
  • Facebook
  • Instagram

Andere blogs...

bottom of page