top of page
Jilldaymai

Bali Weekblog 7 - Boot Feestje, Cocktails & more food

Hi friends,

Welcome back to my blog!


Mochten jullie je afvragen waarom ik geen weekblog 6 heb gepubliceerd, we hadden niet echt een bijzondere week, dus ik had weinig te schrijven in week 6. Deze weekblog (week 7) is ook wat later dan gehoopt, dus Ik probeer zo snel mogelijk de weken hierna online te zetten. Veel plezier met het lezen van mijn weekblog!


Sunday

Ik begin bij zondag van de week ervoor, omdat het mij toch wel leuk leek om iets over die dag te vertellen (aangezien we toen wél wat speciaals hebben gedaan). Zondag hadden we een boot feestje in Sanur (meer naar het oosten van Bali).


Dit boot feestje was eigenlijk een 'sunset tour', maar in verband met het slechte weer was er geen sunset te bekennen. We wilden bijna helemaal niet meer gaan, omdat we eerst nog 30 min naar Sanur moesten rijden, maar we hadden al betaald en alles al geregeld, dus we zijn toch maar gegaan. We hebben uiteindelijk een super leuke avond gehad, en we waren ook weer vroeg thuis, aangezien het feestje om 9 uur al klaar was.


Day 1 - Monday

Op maandag starten wij onze dag standaard in de sportschool om de week lekker actief te starten. Daarna proberen we altijd terug naar huis te gaan en daar te eten, helaas is dat deze maandag niet gelukt. We zijn weer belandt bij ons favoriete restaurantje (Machinery), waar alles op het menu 40K kost (€2,70). Deze sandwich en de frietjes is mijn favoriet, echt heeeerlijk! Hierna ben ik direct naar kantoor geweest.


Day 2 - Tuesday

Op dinsdag hebben we gezellig koffie gedronken bij een tentje waar we vaak langs waren gereden, maar nog nooit hadden gezeten. Uiteindelijk vonden we het erg leuk. het was een mooi restaurant met veel natural light én heerlijke koffie! Hier hebben we even gewerkt en wat dingetjes geregeld en daarna ben ik weer naar werk gegaan.



Day 3 - Wednesday

Op woensdag hebben we een ochtendje thuis gehad. Vaak ga ik dan even zwemmen is ons zwembad, kijk ik wat netflix, lees ik uit mijn boek en rust ik even uit. Aangezien ik tot 's avonds tot laat werk, heb ik dan geen tijd meer of even lekker niks te doen of te chillen, dus het is heel fijn om af en toe een chill morning voor mijzelf neem.


Wel heb ik deze heerlijke Carribean chicken bowl besteld tijdens het werk. Het was zo verrukkelijk en met liefde gemaakt, deze liefde proef ik vaak alleen maar thuis als mijn mama voor ons kookt, maar dit kwam zeker in de buurt!


Day 4 - Thursday

Op donderdag proberen Don en ik ook altijd te sporten, maar ons probleem is een beetje, telkens aan wij gaan sporten, gaan we ook naar de Machinery (ons lievelings restaurant). Dit omdat deze 2 zo dicht bij elkaar zitten. Aangezien hier alles maar 40K kost, is het bijna niet goedkoper om zelf te koken, dus dat motiveert ook niet echt. Deze pancakes met bacon en maple syrup waren ook echt weer amazing.

We kunnen niet naar de Machinery zonder een portie frietjes, dus toch nog maar extra besteld ;)


Day 5 - Friday

Op vrijdag hebben we 's ochtends vrij weinig gedaan.

In de middag heb ik gewerkt en in de avond hebben we een drankje gedaan bij ons cocktail bar in de straat. Wij komen hier graag omdat het wat meer een lokaal barretje is, waardoor de sfeer gewoon lekker chill and laid back is, echt top voor ons, want we hebben niet altijd zin in heel veel drukte.

Uiteindelijk zijn al mijn collega's ook nog even langsgekomen, super gezellig.


Day 6 - Saturday

Zaterdag hebben we heerlijk gegeten bij een veeeeeelste luxe restaurant (Folie Bali). We waren uitgenodigd om met onze buren mee te komen eten, en we wisten eigenlijk helemaal niet naar wat voor restaurant we zouden gaan. We hadden dit zelf nooit gekozen, maar uiteindelijk hebben we beiden heerlijk gegeten.

Hierna zijn we belandt in een ondergrondse club genaamd 'the Vault'. Ik had zelf nog nooit zo een plek gezien, en ik keek echt mijn ogen uit. Op de foto hieronder lijkt het redelijk mooi, maar als je er zelf staat met harde techno muziek zijn de vibes wel echt anders. We zijn hier ook niet echt lang gebleven omdat we best wel moe waren, maar het was zeker leuk om een keertje gezien te hebben, en als je van techno houdt, dan vind je dit zeker een toffe plek!


Day 7 - Sunday

Op Zondag zijn we met een groep vrienden naar het waterpark geweest, en we hadden echt een geweldige dag gehad. Dit omdat het park bijna helemaal leeg was, en je er voor goede prijzen leuke activiteiten kon doen en lekker kon eten. Het waterpark heet Waterbomb en is zeker een aanrader voor als je zelf een keertje naar Bali komt!


Dit was de weekblog van week 7, hopelijk vond je het leuk! Ik loop wat achter, dus hopelijk snel meer weekblogs en andere blogs!


Mocht je interesse hebben om mijn vorige blogs te bekijken, dan kun je hieronder op de links klikken! xx


Weekblog 1 - Aankomst, huis zoeken, etc.


Weekblog 2 - Halloween feestje, Kapper & Nagels :)


Weekblog 3 - Food, Fun & Surfen


Weekblog 4 - Nusa Eilanden, Prachtige Stranden & Avontuur


Week blog 5 - Sunsets, Cinnamon Rolls & Pizza with a Christmas Movie


Xoxo,

Lil

1 Comment


noapouleijn
Feb 01, 2022

Wat een heerlijke blog weer! Mini trip naar Bali als ik dit lees!✈️🏝

Like
IMG_6848_edited.jpg
White%20abstract%20background%2C%20wallp
Hi! Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Ik ben Jill, ook wel Lil genoemd. Je bevindt je op mijn persoonlijke lifestyle blog over reizen, eten en drinken, en verzorging van jezelf.

Welcome!

Have Faith,

Subscribe

Bedankt voor de inzending!

  • Black Pinterest Icon
  • Facebook
  • Instagram

Andere blogs...

bottom of page