top of page
Jilldaymai

Een Dag in de Rice Fields in Ubud, Bali

Donja en ik zijn vorige week zondag een dagje naar Ubud gegaan. Wij wilden natuurlijk de prachtige rijstvelden van Ubud bewonderen, maar we wilden ook gewoon lekker een dagje uit, en genieten van een andere plek dan waar wij verblijven. We hebben heerlijk genoten van deze prachtige plek en we gaan hier zeker nog een keertje terug. Ubud is vooral bekend door haar rijstvelden, de mooie natuur, de yoga lessen in de jungle, én haar watervallen. Verder staat Ubud bekend om de chille verblijven die je hier kunt vinden. Er zijn hier allemaal mooie huisjes gebouwd om heerlijk een weekend (of langer) weg te vertoeven.


Ik heb 2 maanden geleden een drone gekocht. dit is iets wat ik eigenlijk al jaren wilde, maar ik wilde er zo lang mogelijk mee wachten om te kijken of het wel iets was wat ik écht wilde, of dat het iets was wat weer zou weggaan. Maar na 4/5 jaar wilde ik het nog steeds heel graag en ik besloot het 2 maanden geleden aan te schaffen. Ik gebruik de Dji mavic mini (ongeveer 400 euro). Ik heb er dit weekend het eerst mee gevlogen in het buitenland, en ik ben super blij met de beelden die ik heb kunnen maken.


Eerst wat foto's gemaakt, en daarna video's gemaakt :)


My first drone video ;)





Naast de trip naar de rijstvelden hebben we bij een leuk tentje wat gedronken en gegeten. Voorafgaand van dit rijstveld zijn we nog naar een ander rijstveld gegaan (een veel kleinere) die ook een stuk moeilijker te vinden was, maar ook dit was prachtig om te zien. S'avonds hebben we Italiaans gegeten bij een klein restaurantje in Ubud, waar echt de liefste mensen aan het werk waren. Super geïnteresseerd in ons, echt te lief. De pasta's en de ravioli (die ik had besteld) werden ook vers bereid, leuk om te zien, en we hebben heeeeerlijk gegeten.

Al met al een super leuke dag hier op Bali.

Ik vond de beelden zo leuk die we met de drone hebben konden maken dus ik dacht ik post er gewoon een hele blog over, haha. Hopelijk vonden jullie deze blog leuk. See you soon!!

Xoxo,

Lil

3 Comments


AMAZING😍

Like

Anouk Oostenbrink
Anouk Oostenbrink
Nov 03, 2021

Die beelden!!!😍😍

Like

noapouleijn
Nov 02, 2021

Dit is toch te mooi! Wauw😍😍

Like
IMG_6848_edited.jpg
White%20abstract%20background%2C%20wallp
Hi! Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Ik ben Jill, ook wel Lil genoemd. Je bevindt je op mijn persoonlijke lifestyle blog over reizen, eten en drinken, en verzorging van jezelf.

Welcome!

Have Faith,

Subscribe

Bedankt voor de inzending!

  • Black Pinterest Icon
  • Facebook
  • Instagram

Andere blogs...

bottom of page