top of page
Jilldaymai

Favoriete Beauty + Haar producten van April

De laatste paar maanden heb ik mijzelf getrakteerd op een paar nieuwe beauty producten, waarbij er natuurlijk ook favorieten bij zijn gekomen. In deze blog ga ik jullie mijn favoriete beauty en haar producten van de maand april laten weten, en hopelijk heb je er zelf nog wat aan.



1. Pink Honey Wonder Wax Violet Vibes (€9,99) (exclusief verzending)


In mijn eerdere blogpost 5 favoriete beauty producten van 2020 heb ik jullie verteld over deze wax of soap voor jullie wenkbrauwen. Ik heb na het publiceren van deze blog echt enorm veel vragen gekregen over dit product. Deze wax zit dus in een potje er eigenlijk kan je hiermee je wenkbrauwen stylen, in wat voor shape jij dat maar wilt. Nu zijn de 'feather brows' erg trendy, maar je kan er alles mee doen. Het voordeel van dit product is dat als je dit op doet, dan blijven je wenkbrauwen de hele dag in model zitten, echt super handig en makkelijk. In de vorige blog post heb ik geschreven over de wax met een tintje erin, maar deze 'violet vibes' is een wax zonder tint. Al lijkt het misschien zo te zijn dat je wenkbrauwen paars worden, dit is niet zo, de wax droogt doorzichtig op als je het op je wenkbrauwen doet. Een echte aanrader. Je kan de producten van Pink Honey vinden op de website van Pink Honey.


2. Droogshampoo Exotic Experience van de Kruidvat (€2,50)


Vroeger gebruikte ik nooit droogshampoo. Eigenlijk beviel het product mij helemaal niet, want ik kreeg er telkens witte vlekken van in mijn haar. Nu weet ik dat dat komt doordat ik het product dan te dicht op mijn haar in spray, lol ;). Toen ik laatst in de Kruidvat liep, zag ik deze droogshampoo, en hij sprak mij gelijk aan, ik bedoel 'exotic' en kokosnoten op de voorkant, I'm sold!! Naast het feit dat het heerlijk ruikt, werkt het product ook echt goed. Als ik vettig haar heb spray ik ongeveer 4x en het zorgt ervoor dat mijn haar er minder vet uitziet, en ook meer volume heeft. Ik weet de prijs niet meer zeker, maar het kostte volgens mij ongeveer 2,50, echt een koopje dus!

3. Dior Forever Foundation (€53,95)


Ik draag bijna nooit foundation, maar toch vind ik het zoooo leuk om te kopen. Ik had een keer een testertje van deze foundation geprobeerd en ik was er he-le-maal weg van. Alles wat ik zoek in een foundation heeft deze: een foundation die je kunt opbouwen naar wens, lichtgewicht, mooie textuur, en valt bijna niet op, echt top! Ik heb de tint 2W gekozen, die zit precies tussen mijn winter tint en mijn zomer tint in, en dan kan ik 'm nog een beetje aanpassen naar wens met concealer of een witte foundation. Een nadeel van deze foundation: de foundation heeft (maar) 24 shades, dit is weinig voor deze tijd en niet representatief voor vrouwen en mannen van donkere kleur. Dit is erg jammer want Dior heeft het budget om een goede foundation lijn van minstens 40 shades te creëren. Ook al is mijn huidskleur genoeg gerepresenteerd in deze foundation lijn, zie ik dit alsnog als een nadeel. De foundation is ook best prijzig, maar ik zou zeker zeggen dat dit product het geld waard is, het flesje is namelijk ook redelijk groot. Je kan deze foundation krijgen bij de Bijenkorf of bij Douglas. Mocht je het graag willen proberen maar vind je het toch wat te duur, wacht dan even voor korting, want dit gebeurt regelmatig.



4. Mac Lip Palette Modern Browns (€43,00)


Ik heb deze lip palette gekocht in een impulsieve bui, oeps. Toen ik 'm kocht had Mac een sale waarbij alles op de website 30 procent korting had. Ik heb deze palette toen dus voor 30 euro gekocht. Dit product staat zonder twijfel bij mijn favoriete producten at the moment omdat eigenlijk alle kleuren die erin zitten super mooi zijn en ik gebruik ook alle kleuren. Vaak is het zo dat er in een lip palette een paar mooie kleuren zitten en dan ook een paar kleuren die je vervolgens nooit op doet, en dit vind ik zonde. Gelukkig is dat bij deze niet het geval. Alle shades zijn mooie nudes, ook eentje met een subtiele glitter, de meeste zonder. Kopen, kopen, kopen!!


5. Andrélon Amandel Shine en Kokos Care (€5,35 en €4,99)


Toen ik met een vriendinnetje van mij in de Kruidvat liep, raadde zij mij het crème product aan van Andrélon. Zij had zij een andere soort, de krul versie volgens mij, maar ik zag natuurlijk weer de 'kokos care' en ik kon het niet laten. Toen zagen we een glans spray en aangezien er op dat moment 1+1 gratis was hadden we er ook maar zo een mee genomen. Ik koos de amadel shine, omdat ik de geur van amandel ook heerlijk vindt, maar er waren nog andere versies en geuren verkrijgbaar. Na het douchen gooi in m'n haar op z'n kop en doe ik eerst 2 pompjes van de kokos care in mijn haar. Ik masseer het als het ware in, en daarna spray ik de amandel shine door m'n hele haar (zo'n 4/5 spuitjes). De ochtend hierna is mijn haar super zacht en ruikt het lekker, doe mij dat maar elke dag!


Dit waren mijn favoriete beauty en haar producten van april, en deze zullen voorlopig nog wel in mijn beauty en haar routine blijven. Let me know if you have any questionssss! Hopelijk vond je het een leuke blog.


Ps: niets in mijn blog is gesponsord, alle producten waar ik over schrijf, zijn geliefd naar mijn mening.


Xoxo,

Lil


1 Comment


noapouleijn
May 18, 2021

Ik heb de droogshampoo na het lezen van deze blog geprobeerd en ben helemaal fan. Thanks voor de tip!!!

Like
IMG_6848_edited.jpg
White%20abstract%20background%2C%20wallp
Hi! Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Ik ben Jill, ook wel Lil genoemd. Je bevindt je op mijn persoonlijke lifestyle blog over reizen, eten en drinken, en verzorging van jezelf.

Welcome!

Have Faith,

Subscribe

Bedankt voor de inzending!

  • Black Pinterest Icon
  • Facebook
  • Instagram

Andere blogs...

bottom of page